Dag van de Land Rover 2018

De weersomstandigheden waren uitstekend voor dit zomerse LRCT evenement. Niet te warm, droog en niet te koud. Mede hierdoor hebben we waarschijnlijk een record aantal bezoekers op het feest terrein op Horp mogen verwelkomen.

Grote blikvanger dit keer was de enorme opblaas stormbaan voor de jeugd. Hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.  De clubwinkel was natuurlijk aanwezig net als de LRCT cateringtent waar op een gegeven moment de hele voorraad hamburgers was uitverkocht. Gelukkig was er nog chili of de viskraam met heerlijke kibbeling en lekkerbekjes. Ook Vincent Terpstra met zijn italiaanse ijscokarretje moest extra ijs laten aanrukken, zo veel animo was er!

De Firma Top Hat was aanwezig met een waanzinnig gepimpte, kanarie gele 90. Dit racemonster heeft een topsnelheid van maar liefst 260 km/u..........

Gurbe de Boer had ook weer een Light Weight vol miniatuurtjes uit Leeuwarden meegenomen, de zaken gingen goed. in het provisorische filmzaaltje draaide de LRCT film van Falco Friedhoff. 

Ook was er, traditiegetrouw natuurlijk weer een delegatie van het Dutch Land Rover Register speciaal overgekomen naar Terschelling.

De Koperwiek had een stand vol prachtig gereedschap, kabels enz. Twee boswachteressen vertegenwoordigden Staats Bosbeheer met een informatiestand.

En als van ouds reden er twee 130 continu over het parcours, de bult en door de waterbak met dol enthousiaste gasten. De hele dag stond er een rij bellangstellenden om een rondje mee te rijden.

Het was een mooie, succesvolle dag waar de organisatie tevreden op kan terugkijken.